OVER mezelf als mentor

Ik ben zzp’er en werkzaam als professioneel mentor / wettelijk vertegenwoordiger (benoemd door de rechtbank) van cliënten in de zorg. Dit doe ik voor mensen die duurzaam of tijdelijk niet in staat zijn hun belangen van niet-vermogensrechtelijke aard zelf waar te nemen. Het betreft intramurale en extramurale cliënten in de zorg. Dit kunnen mensen zijn met een verstandelijke beperking, jongeren met een licht verstandelijke beperking, mensen met een psychiatrisch ziektebeeld, ouderen, mensen met verslaving, mensen met Korsakov, mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel). 

Als mentor ben ik regisseur van de zorg; meekijken, meedenken, adviseren, het organiseren van zorg en beslissingen nemen op het gebied van de verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling. 

Ik heb o.a. middels bovenstaande een brede ervaring met uiteenlopende en (complexe) cliënten en hun omgeving en het realiseren van passende zorg, ondersteuning en begeleiding. Ik richt me op de kwaliteit van leven en op persoonlijke ontwikkeling op het gebied van wonen, werken en vrije tijd. 

Daarbij ben ik altijd alert en houd ik me bezig met het voorbereiden van extra zorg, indien nodig, en toekomstige zorg wanneer men niet meer thuis kan wonen of er verhuisd moet worden om verschillende redenen.

OVER MEZELF

Ik ben een integer en betrokken sociaal werker, een verbinder, die zich inzet om het beste in mensen naar boven te halen. Ik ben gericht op herstel, ontwikkeling en kwaliteit van leven. Ik doe mijn werk graag goed, houd niet van half werk en ben daarnaast vriendelijk, heb gevoel voor humor, ben geïnteresseerd in mensen, kan goed luisteren, ben toegankelijk, geduldig, flexibel en betrouwbaar. 

Verder ben ik geïnteresseerd in Theologie en Hebreeuwse taal, Krav Maga (zelfverdediging), voeding & gezondheid en wandelen.